top of page

Sant Jordi 2019

Celebrarem el Sant Jordi al Arisugawanomiya Memorial Park. Si voleu participar del joc d’intercanvi de llibres, porteu-ne un, embolicat. Presentació del llibre fotogràfic "Carrers de Tòquio en blanc i negre" a càrrec del mateix autor, en Jordi Mallol i Comas (@gatillepis). Hi haurà roses per als més puntuals. Us hi esperem a tots! #BooksAndRoses

DIA i HORA:

Diumenge, 21 d’abril. 14:00 - 17:00

PREU:

Tot i que la participació és lliure, el donatiu voluntari dels assistents servirà per cobrir el cost de les roses, i contribuir a les despeses de manteniment del Casal (web, administratives, fiscals, etc.).

LLOC i ACCÉS:

Arisugawa-no-miya Memorial Park

5-7-29 Minamiazabu, Minato City, Tokyo 106-0047

有栖川宮記念公園

〒106-0047 東京都港区南麻布5丁目7ー29

A 5 minuts a peu de l’estació de Hiroo (Tokyo Metro Hibiya Line)

Sortida 1

Google Maps (Marcador del lloc concret. Just davant la biblioteca.)

bottom of page