Please reload

Altres Notícies

Cartell institucional Diada Nacional 2018

El cartell de l’11 de setembre de 2018 vol reflectir la falta de llibertat d’expressió que es viu en aquests moments a Catalunya a través de la imatge de les quatre barres cobertes amb cinta adhesiva, element que simbolitza les boques tapades de la censura. Aquesta és la primera Diada de recuperació de l’autogovern després de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, i per això és el moment que es comença a treure la cinta adhesiva amb la qual han volgut silenciar les institucions nacionals.

 

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/diada-nacional-de-catalunya/acte-institucional/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2020 Casal Català Tokyo

Segueix-nos

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon