Please reload

Altres Notícies

Castanyada 2017 al Hadano Togawa Park

El diumenge 5 de novembre veniu a celebrar la Castanyada amb els amics del Casal Català. El preu per persona són ¥1,500 adults / ¥500 nens i inclou la carn, les verdures, els panellets, els moniatos, i el lloguer de la BBQ. Porteu aperitiu, amanides, begudes, i postres per compartir.

Cal agafar el tren de la línia Odakyu direcció Odawara fins a Shibusawa, la sortida nord i després el bus 渋2 fins al parc. El tren millor que si és el ràpid-express, o també podeu afar un Romancecar fins a Hadano i allí canviar al normal.

Estació: Shibusawa (Odakyu Line) + Bus 渋2
Lloc: Hadano Togawa Park // 秦野戸川公園
Mapa: https://goo.gl/maps/BeabVdMhugz


11月5日(日)「カスタニャーダ」と言って、カタルーニャのいわばハロウィンの日。カザル東京カタルーニャの会のメンバーと共に「カスタニャーダ」に集まりませんか?仮装はしませんが、栗や特別なお菓子、甘いお酒を飲みながら亡くなった方の霊を弔います。大人1,500円/子供500円 肉、野菜、サツマイモ、BBQレンタルが含まれます。前菜、サラダ、飲み物、デザートは皆で持ち寄り、楽しいひと時を過ごしましょう。

秦野戸川公園
渋沢駅(小田急電鉄小田原線)+ バス 渋2
地図:https://goo.gl/maps/BeabVdMhugz

On Sunday the 5 of November come join the friends of Casal - Tokyo Catalonia Society to celebrate "La Castanyada". The price of ¥1,500 adults / ¥500 children includes BBQ meat, vegetables, sweet potatoes and the space rental. Bring along snacks, salads, drinks and deserts to share. 

Station: Shibusawa (Odakyu Line) + Bus 渋2
Place: Hadano Togawa Park // 秦野戸川公園
Map: https://goo.gl/maps/BeabVdMhugz

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2020 Casal Català Tokyo

Segueix-nos

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon