top of page

Trobada amb Elisenda Paluzie


Dijous 20 de juliol al vespre, vine a fer unes copes amb Elisenda Paluzie, que ha estat degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB aquests darrers 8 anys. Paluzie, junt amb Albert Royo, Secretari General de Diplocat, seran al Japó per a impartir una sèrie de conferències sobre el dret a decidir i han tingut la bondat d’accedir a fer una trobada amb els amics del Casal. La trobada tindrà lloc a Shinjuku però confirmarem el lloc exacte una mica més endavant. Per tal de poder fer-ne la reserva, us agrairiem que confirmessiu la vostra assistència. Gràcies.

Per als que hi estigueu interessats, també podeu assistir al seminari que tindrà lloc a la Universitat de Waseda, a les 14h.

https://www.waseda.jp/inst/oris/news-en/2017/06/08/2145/bottom of page