top of page

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior


Ara inscriure's al Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior és més fàcil!

Descobreix com fer-ho en només 5 passos i gaudeix de tots els avantatges.


El Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior es va crear mitjançant el Decret 71/2014, de 27 de maig. La inscripció al Registre és voluntària i integra les dades de totes aquelles persones de nacionalitat espanyola que resideixen fora de l'Estat espanyol i que han tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu. Les finalitats d'aquest registre són, d'una banda, conèixer les demandes i necessitats dels catalans i catalanes residents a l'exterior per tal que les actuacions de la Generalitat adreçades a aquests col·lectiu siguin més efectives i, de l'altra, possibilitar-los l'exercici dels seus drets en tant que catalans i catalanes a l'exterior.


bottom of page